[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
فرایند کارشناسی مقالات::
بانک ها و نمایه ها::
فرم نظرسنجی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
پایگاه مرتبط

دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

مجله دانشگاه علوم پزشکی

..
دسترسی آزاد

مقالات این مجله با دسترسی آزاد توسط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
..
:: دوره 5، شماره 2 - ( تابستان 1393 ) ::
جلد 5 شماره 2 صفحات 137-127 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی وضعیت مصرف غذاهای فوری (فست‌فودها) در شهرستان اردبیل
فیروز امانی ، علی نعمتی* ، الناز رحیمی ، فاطمه فرضی زاده ، المیرا دیده وری ، فاطمه نصیرپور ، فاطمه احمدی ، مهسا مهاجری ، زهرا تذکری ، علیرضا محمدنیا ، محمد تقی سواد پور
دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
چکیده:   (16580 مشاهده)

زمینه و هدف: افزایش مصرف غذاهای آماده در سال‏های اخیر بر سلامت جامعه تاثیر گذاشته است. بر این اساس شناخت دلایل استفاده از غذاهای آماده، میزان مصرف و جلوگیری از افزایش استفاده آنها اهمیت دارد. این مطالعه با هدف بررسی میزان استفاده مردم شهر اردبیل از غذاهای آماده انجام گرفت. روش کار: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی 200 نفر از افراد سالم با محدوده سنی 47-14 سال به‏طور تصادفی از نقاط مختلف شهر اردبیل برای مطالعه انتخاب شدند. اطلاعات لازم از طریق یک پرسشنامه عمومی و تخصصی و به‏روش حضوری و مصاحبه گردآوری گردید. روایی پرسشنامه توسط متخصصین آموزش بهداشت و تغذیه بررسی و مورد تائید قرار گرفت. داده‏ها با استفاده از روش‏های آماری توصیفی، ANOVA و کای دو، در نرم‏افزار آماری SPSS.16 مورد تحلیل قرار گرفت. یافته ها: نتایج مطالعه نشان داد که میزان غذاهای آماده مصرفی در افرد شهری از نظر آماری بیشتر از افراد روستایی بود (05/0>p). اختلاف معنی‏داری بین نوع و تعداد دفعات غذاهای آماده مصرفی با شغل افراد و نیز بین نوع غذاهای آماده مصرفی با سطح تحصیلات وجود داشت (05/0>p). هیچ اختلاف معنی‏داری مابین نوع غذاهای آماده مصرفی و سن مشاهده نگردید. نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف غذاهای آماده در تمامی مشاغل و افراد مورد مطالعه احتمالاً به‏دلیل افزایش گرفتاری و کمبود وقت رایج می‏باشد. همچنین محل سکونت، نوع شغل و سطح تحصیلات می‏تواند در نوع و تکرار غذاهای آماده مصرفی تاثیرگذار باشد.

واژه‌های کلیدی: غذاهای فوری (فست فودها)، سلامت، اردبیل
متن کامل [PDF 135 kb]   (3165 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/12/12 | پذیرش: 1392/12/12 | انتشار: 1392/12/12
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Amani F, Nemati A, Rahimi E, Farzizadeh F, Dideavary E, Nasirpour F, et al . Survey of Fast Food Consumption in Ardabil City. j.health 2014; 5 (2) :127-137
URL: http://healthjournal.arums.ac.ir/article-1-174-fa.html

امانی فیروز، نعمتی علی، رحیمی الناز، فرضی زاده فاطمه، دیده وری المیرا، نصیرپور فاطمه، و همکاران. و همکاران.. بررسی وضعیت مصرف غذاهای فوری (فست‌فودها) در شهرستان اردبیل. سلامت و بهداشت. 1393; 5 (2) :127-137

URL: http://healthjournal.arums.ac.ir/article-1-174-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 5، شماره 2 - ( تابستان 1393 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله سلامت و بهداشت Journal of Health
Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4623