[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
فرایند کارشناسی مقالات::
بانک ها و نمایه ها::
فرم نظرسنجی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
پایگاه مرتبط

دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

مجله دانشگاه علوم پزشکی

..
:: دوره 5، شماره 2 - ( تابستان 1393 ) ::
جلد 5 شماره 2 صفحات 137-127 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی وضعیت مصرف غذاهای فوری (فست‌فودها) در شهرستان اردبیل
فیروز امانی ، علی نعمتی ، الناز رحیمی ، فاطمه فرضی زاده ، المیرا دیده وری ، فاطمه نصیرپور ، فاطمه احمدی ، مهسا مهاجری ، زهرا تذکری ، علیرضا محمدنیا ، محمد تقی سواد پور
دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
چکیده:   (16256 مشاهده)

زمینه و هدف: افزایش مصرف غذاهای آماده در سال‏های اخیر بر سلامت جامعه تاثیر گذاشته است. بر این اساس شناخت دلایل استفاده از غذاهای آماده، میزان مصرف و جلوگیری از افزایش استفاده آنها اهمیت دارد. این مطالعه با هدف بررسی میزان استفاده مردم شهر اردبیل از غذاهای آماده انجام گرفت. روش کار: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی 200 نفر از افراد سالم با محدوده سنی 47-14 سال به‏طور تصادفی از نقاط مختلف شهر اردبیل برای مطالعه انتخاب شدند. اطلاعات لازم از طریق یک پرسشنامه عمومی و تخصصی و به‏روش حضوری و مصاحبه گردآوری گردید. روایی پرسشنامه توسط متخصصین آموزش بهداشت و تغذیه بررسی و مورد تائید قرار گرفت. داده‏ها با استفاده از روش‏های آماری توصیفی، ANOVA و کای دو، در نرم‏افزار آماری SPSS.16 مورد تحلیل قرار گرفت. یافته ها: نتایج مطالعه نشان داد که میزان غذاهای آماده مصرفی در افرد شهری از نظر آماری بیشتر از افراد روستایی بود (05/0>p). اختلاف معنی‏داری بین نوع و تعداد دفعات غذاهای آماده مصرفی با شغل افراد و نیز بین نوع غذاهای آماده مصرفی با سطح تحصیلات وجود داشت (05/0>p). هیچ اختلاف معنی‏داری مابین نوع غذاهای آماده مصرفی و سن مشاهده نگردید. نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف غذاهای آماده در تمامی مشاغل و افراد مورد مطالعه احتمالاً به‏دلیل افزایش گرفتاری و کمبود وقت رایج می‏باشد. همچنین محل سکونت، نوع شغل و سطح تحصیلات می‏تواند در نوع و تکرار غذاهای آماده مصرفی تاثیرگذار باشد.

واژه‌های کلیدی: غذاهای فوری (فست فودها)، سلامت، اردبیل
متن کامل [PDF 135 kb]   (3060 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/12/12 | پذیرش: 1392/12/12 | انتشار: 1392/12/12
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Amani F, Nemati A, Rahimi E, Farzizadeh F, Dideavary E, Nasirpour F, et al . Survey of Fast Food Consumption in Ardabil City. j.health 2014; 5 (2) :127-137
URL: http://healthjournal.arums.ac.ir/article-1-174-fa.html

امانی فیروز، نعمتی علی، رحیمی الناز، فرضی زاده فاطمه، دیده وری المیرا، نصیرپور فاطمه، و همکاران. و همکاران.. بررسی وضعیت مصرف غذاهای فوری (فست‌فودها) در شهرستان اردبیل. سلامت و بهداشت. 1393; 5 (2) :127-137

URL: http://healthjournal.arums.ac.ir/article-1-174-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 5، شماره 2 - ( تابستان 1393 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله سلامت و بهداشت Journal of Health
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4623